Glazen bouwstenen

Verrassende effecten met glazen bouwstenen

Verrassende effecten met glazen bouwstenen

Met glazen bouwstenen zijn verrassende effecten mogelijk. Interieurs krijgen door de glazen bouwstenen een ruime en moderne uitstraling.
De steeds veranderende lichtinval geeft een speels effect en heeft een positief effect op uw dag-nacht ritme.

De glazen bouwstenen zijn leverbaar in een grote variatie in kleurGlazen bouwstenen met een grote variatie in kleur

U kunt er voor kiezen om een wand in één kleur uit te voeren, maar u kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren te combineren.

U kunt bijvoorbeeld een speels effect bereiken door met glazen bouwstenen in een contrasterende kleur enkele banen of een patroon aan te brengen in de wanden.

Meestal worden vierkante glazen bouwstenen gebruikt, maar u kunt er ook voor kiezen om rechthoekige glazen bouwstenen te gebruikenVierkante en rechthoekige glazen bouwstenen

Meestal worden vierkante glazen bouwstenen gebruikt, maar u kunt er ook voor kiezen om rechthoekige glazen bouwstenen te gebruiken.

Prachtige effecten zijn te bereiken door een wand van vierkante glazen bouwstenen te onderbreken in één of meer banen rechthoekige glazen bouwstenen in een afwijkende kleur.

Bij doorgangen en afscheidingen kunt u gebruik maken van afgeronde glazen bouwstenenEindafwerking

Bij doorgangen en afscheidingen kunt u gebruik maken van afgeronde glazen bouwstenen. U kunt hiermee bijvoorbeeld prachtige douches realiseren.

Behalve transparante uitvoeringen zijn de glazen bouwstenen ook leverbaar die enkelzijdig of dubbelzijdig mat zijnTransparant of mat...

Behalve transparante uitvoeringen zijn de glazen bouwstenen ook leverbaar die enkelzijdig of dubbelzijdig mat zijn. U kunt hiermee de privacy vergroten.

Verrassende effecten met glazen bouwstenenGlazen bouwstenen voor elk interieur of exterieur

Door de grote variatie in model, kleur, afmeting, glans-effect en de mogelijkheid om deze onderling te combineren, zijn de glazen bouwstenen in elk vrijwel interieur en exterieur toe te passen.

De glazen bouwstenen kennen goede warmte- en geluidisolerende eigenschappen en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Laat u inspireren door bovenstaande afbeeldingen.

Quicktech kit systeem voor glazen bouwstenen

Quicktech kit systeem voor glazen bouwstenenEen Quicktech kit systeem set bestaat uit 8 kunststof strips van 1 meter en 20 kunststof strips van 18 cm voor de voegen. Een set bevat tevens twee tubes kit om de strippen tussen de glazen bouwstenen te monteren.
Eén set Quicktech kit is voldoende om 1 m2 glazen bouwstenen te verwerken (25 stenen van 19 x 19 x 8 cm).

Een wand van glazen bouwstenen kan afgewerkt worden met rvs afdekprofielen. Deze zijn leverbaar in lengtes van 130 cm en 260 cm. De wand kan worden afgekit of gevoegd met tegelvoegsel.

Een Quicktech kit systeem is uitsluitend geschikt voor glazen bouwstenen van 8 cm dik.

Meer informatie over glazen bouwstenen (pdf-bestand)

Showroom

Glazen bouwstenen in showroom
Glazen bouwstenen in showroom

Kijk hier voor de openingstijden van onze showroom in Boxtel.